Shopping Cart

Hikari vissenvoer

Waarom Hikari vissenvoer? Omdat je ontzettend veel verschillende soorten vissen hebt, zo hebben al deze vissen ook verschillende soorten vissenvoer nodig. Het merk Hikari heeft verschillende soorten vissenvoer wat bijpassend is voor jou aquariumvissen. Hikari visvoer staat voor de beste ingrediënten, voor gezonde aquariumvissen. 

Soorten Hikari vissenvoer

Elke aquariumvis heeft ander visvoer nodig. Zo heb je voer voor grote vissen, kleine vissen, bodemvissen, zoutwatervissen en noem maar op! In de onderstaande video wordt uitgelegd welke soorten visvoer Hikari heeft en welke nou geschikt is voor welke vis.

Hikari visvoer Japan

Hikari visvoer wordt geproduceerd vanuit Japan en is een hoge kwaliteit visvoer. Binnen dit assortiment van Hikari is er voor elke vis is een geschikte voeding te vinden.

Zo heeft Hikari een selectie visvoer voor zeewatervissen, goudvissen, gezelschap aquaria, speciaal visvoer voor cichlides en een selectie speciaal voer voor de kieskeurig eters.

Hikari is dus gespecialiseerd visvoer voor elk type vis! 

Hikari Tropisch vissenvoer

Hikari heeft een selectie voor de tropische gezeldschapsvissen. Dit bestaat voornamelijk uit 6 verschillende soorten voer wat speciaal ontwikkeld is voor verschillende soorten tropische vissen.

Zo heb je de Hikari Micro Pellets Dit is hoofdvoer voor je tropisch vissen. Kleine balletjes die langzaam zinken en de meeste visjes graag eten. Omdat de balletjes zo klein zijn is het zeer geschikt voor nano vissen.

In plaats van kleine balletjes heeft Hikari ook de Hikari Micro Wafers. Dit zijn wafers die wat groter zijn dan de pellets en zinken ook wat sneller naar de bodem.

Ook heeft Hikari speciaal voer ontwikkeld voor de algeneters. Hikari Algea Wafers bestaat uit verschillende soorten algen en is zeer geschikt L nummers. Ook bestaan er Mini algen wafers voor de kleinere algeneters.

Naast de algen wafer heb je ook nog Hikari Sinking Wafers, deze wafers zijn geschikt voor bodembewoners omdat ze wafers snel naar de bodem zinken. Hierin zit niet alleen groenvoer maar ook dierlijke producten.

Verder heeft Hikari voor de tropische vissen ook Hikari Vibra Bites, dit voer is ontwikkeld voor uitzonderlijk briljante en levendige kleuren te geven aan de vis. Het voer lijkt op rode murgenlarven en zinkt langzaam, deze zijn verkrijgbaar in de maten Baby, Xl en de standaard maat. 

Voor zeer fijn voer gebruik je Hikari Medaka No Mai dit voer is zo fijn dat het bijna stof is en het is zeer geschikt voor de hele kleine nano visjes in het gezeldschapaquaria zoals de rasbora soorten en rijstvisjes.

 

Hikari visvoer goldfish/goudvis

Hikari Heeft een speciale lijn ontwikkeld voor de koutwatervissen.   Zo heeft Hikari 6 verschillende soorten goudvisvoer waaronder andere twee probiotica visvoer soorten.

Zo hebben ze drijvend voer dat speciaal ontwikkeld is voor de  goudvissen, Hikari Staple is zo gemaakt dat de korrels niet te groot zijn voor de kleinere goudvisjes.

Ook heeft Hikari een andere variant van drijvend voer. Hikari Goldfish Gold is speciaal ontwikkeld om de groei te bevorderen en voor de kleur van de goudvis.

OOk heeft Hikari speciaal voer ontwikkeld dat naar de bodem sinkt. Hikari Sinking Goldfish excel is speciaal ontwikkeld voor sluierstaarten want die mogen geen drijfvoer omdat hun anders te veel lucht in happen waardoor dit hun zwemblaas kan verstoren.

Verder heeft Hikari speciaal voer ontwikkeld voor de leeuwenkoppen. Hikari Lionhead is zo gebalanceerd voer om de leeuwenkop goed in conditie te houden.

Hikari probiotica vissenvoer

Hikari heeft voor verschillende vissen probiotica voer ontwikkeld. Zo zijn er binnen Hikari vier verschillende soorten probiotica voer. Probiotica zijn levende bacteriën die slechte bacteriën in het spijsverteringskanaal doden en tegelijkertijd de spijsvertering versnellen.

 Saki Hikari Marine Herbivore is speciaal ontwikkeld voor zeewater vissen die alleen groenvoer eten, deze worden ook wel herbivoor genoemd. Dit voer bevat een grote verscheidenheid aan plantaardige ingrediënten.

Naast de probiotica groenvoer heeft Hikari ook Saki Hikari Marine Carnivore. Dit is dus speciaal ontwikkeld voor de Vleeseters in de zeewereld. Dit voer is ontwikkeld met dierlijke producten en bevat daarom veel proteïnen,.

Voor onze Koudwatervrienden heeft Hikari twee verschillende soorten voer met probiotica er in ontwikkeld. Zo heb je Saki Hikar Fancy Goldfish. Deze zorgt voor een gezonde darmflora en algemene gezondheid van de vis.

Naast de fancy goldfish heeft Hikari ook nog Saki Hikari Fancy Goldfish ColorDe naam zegt het al, dit voer heeft naast de probiotische werking ook een unieke samenstelling van ingredienen die er voor zorgen dat uw koudwatervriend mooi op kleur komt.

 

Hikari Cichliden vissenvoer

Hikari heeft tevens een speciale lijn ontwikkeld voor de cichliden. Hierin heb je Vier verschillende soorten voer zitten die ideaal zijn de cichliden.

 Hikari Cichlid Excel Het zijn kleine zinkende tabletten en het is rijk aan plantenstoffen, speciaal ontwikkeld voor plantenetende Cichliden, Denk hierbij aan tanganyika cichliden. 

Naast de Excel heb je Hikari Sinking Cichlid Gold. Dit voer is zeer geschikt voor Malawi Cichlides. Het komt in medium en mini variant. Het zijn zinkende korrels en het bevat het hoogste gehalte caroteen wat mogelijk is. Hierdoor komen de kleuren beter tot hun recht. 

Voor de Zuid-Amerikaanse Cihclides heeft Hikari twee verschillende soorten voer. Zo heb je Hikari Cichlid Gold. Dit is een speciaal kleurdieet met natuurlijke kleurversterkers voor de mooiste kleurontwikkeling. Zelfs vissen die hun kleur verloren hebben krijgen hun kleur weer terug.

Ook heeft Hikari Speciaal ontwikkeld voer voor de groei. Dit is de Hikari Cichlid Staple. Dit voer is  rijk aan gestabiliseerde vitamine C, voor een gezond immuunsysteem Daarnaast vertroebelt het zwevende korrel niet in het water. 

Hikari zeewater visvoer

Hikari heeft voor de zeewater verschillende soorten visvoer. zo hebben ze in totaal vijf verschillende soorten voer voer voor onze zeewatervrienden met twee soorten probiotica.

Zo hebben ze voer dat is geschikt voor vissen die herbivoor zijn. Dit houdt in dat deze vissen alleen maar groenvoer eten, hiervoor heb je speciaal voer: Hikari Seaweed extreme  is gemaakt vanuit zeewieren.

Natuurlijk heeft Hikari ook het beste voer dat geschikt is voor wat grotere zeewatervissen en omnivoren, dit wordt ook wel een alles eter genoemd. Dit voer is de Hikari Marine A. Dit zijn zachte korrels.

Wat ook zeker niet mag ontbreken bij de selectie zee voer van Hikari is speciaal voer voor de koralen. In Hikari Corafic Delite  Zit allerlei goeie voedingstoffen voor je koralen. DIt voer kan op verschillende manieren toegedient worden aan de koralen.

Hikari overig vissenvoer

Hikari heeft Natuurlijk veel verschillende categorieën voer. Zo hebben ze ook nog special voer voor bepaalde vissen, kreeften/krabben en zelfs voor schildpadden. Deze vallen in de categorie overig voer.

Als je voer zoekt voor een specifieke vis die niet tussen de hoofdcategorieën staat is er een grote kans dat je bij deze selectie iets speciaals kan vinden voor je kleine watervriend. 

Eerlijk en deskundig advies

online en offline

Fysieke winkel

Geen anonieme webshop

Frits Kuiper TV

Unboxen, tips en tricks, how to

Selecteer een Afleverpunt