wabi-kusa-bio-cylinder 200 zwart of wit
Wabi Kusa Bio Cylinder 200
100.00149.90 Kies je opties
Aanbieding!

Wabi Kusa Bio Cylinder 200

100.00149.90

-33%
Levertijd 1-2 werkdagen

Een prachtig glazen object waarin een miniatuur wereld gecreëerd kan worden dat is de Wabi Kusa bio cylinder 200. Wordt geleverd met LED verlichting voor voldoende licht voor de plantjes.

  • Diameter: 200 mm
  • Met LED verlichting (6 Watt)

Wabi Kusa Bio Cylinder 200

Een miniatuurlandschap als decoratie voor in je woonkamer. De Wabi Kusa bio cylinder 200 is een  mooie cylinder vormige glazen pot, die met meegeleverde LED verlichting een ideale Miniatuur wereld kan creëren. Of het nu is voor thuis, op kantoor, of als een opvallende toevoeging aan je bedrijfsruimte, deze cilindervormige creatie biedt een prachtige manier om de schoonheid van de natuur naar voren te brengen. Voeg een vleugje rustgevend groen toe aan elke ruimte en geniet van de moeiteloze combinatie van design en natuur met de Wabi Kusa Bio Cylinder 200.

Eigenschappen:

  • Diameter: 200 mm
  • Met LED verlichting (6 Watt)
  • Gesloten systeem
  • Volledig spectrum LED
  • Laag wattage
  • Kleurtemperatuur: 6500-7000 Kelvin
  • Levensduur LED: > 50.000 uren
  • Dimbaar in 9 standen
  • Instelbare lichttimerfunctie 6u/8u/10u
  • Functioneert op een tijdschakelklok

 

De Wabi-Kusa Bio Cylinder 200 is een afgesloten systeem met een diameter van 20 cm, ideaal voor het creëren van een compact en prachtig ecosysteem met aquarium- of terrariumplanten. Vervaardigd uit helder Borosilicaatglas biedt de cilinder een transparant zicht op de planten en het interne ecosysteem. Het glaswerk kan direct worden afgesloten met de LED-lamp, terwijl een meegeleverde verstelbare ring zorgt voor adequate ventilatie.

Belangrijk is om de Wabi-Kusa niet bloot te stellen aan direct zonlicht, wat kan leiden tot verhoogde temperaturen binnenin en een toename van algengroei op vochtige grond.

Aangezien de planten in de Bio Cylinder vaak afkomstig zijn uit vochtige omgevingen, is regelmatige watergift of nevel noodzakelijk. Het natuurlijke verdampingsproces van het water in de cilinder kan condensatie op de glazen wand veroorzaken als de opening in het deksel niet vrij is. De verdampingssleuven zijn aanpasbaar, afhankelijk van de hoeveelheid water en tijd sinds de laatste bewatering, om overmatig vochtverlies te voorkomen en druppelvorming op het glas te minimaliseren.

Voor algemene informatie: een verlichtingsduur van 8-10 uur volstaat voor de meeste planten in de Wabi-Kusa. Een langere belichtingsperiode dan 12 uur kan een tekort aan rusttijd voor de aquariumplanten veroorzaken. Met de meegeleverde controller is het mogelijk om de lichtintensiteit in te stellen op 9 niveaus via de + en – knoppen. Met de urenknop kunt u verschillende verlichtingsmodi selecteren door meerdere keren te drukken, zoals 6 uur, 8 uur of 10 uur. De LED-lamp kan aan en uit worden gezet met de aan/uit-schakelaar, maar dit kan alleen in de ‘aan’-stand van de knop worden uitgevoerd.

Extra informatie

Merk

Wabi Kusa

Kleur

Wit, Zwart