Aquatlantis Ori Temperatuur Sensor1
Aquatlantis Ori Temperatuur Sensor

Aquatlantis Ori Temperatuur Sensor

27.90

Op voorraad

Verwachte levering morgen

Aquatlantis Ori Temperatuur Sensor – Aquarium temperatuurregeling
De ORI-controller stelt je in staat om de temperatuur van je aquarium te monitoren met behulp van zijn eigen sonde. Naast het weergeven van de huidige temperatuur van je aquarium, stelt het je ook in staat om in de app de gewenste minimale en maximale temperatuur in te stellen, waarbij het waarschuwingen verzendt wanneer de meting de ingestelde range overschrijdt.

Aquatlantis Ori Temperatuur Sensor voor Precieze Aquariumwatermeting

Bij Frits Kuiper Aqua & Terrarium bieden we de Aquatlantis Ori Temperatuur Sensor aan, een geavanceerd instrument ontworpen om nauwkeurig de temperatuur van je aquariumwater te meten. Deze sensor sluit je aan op de ORI app en de Aquatlantis Ori Smart Controller, die apart verkrijgbaar is. Met deze innovatieve tool hoef je je geen zorgen meer te maken over de temperatuur van je aquariumwater, omdat je altijd op de hoogte bent van eventuele veranderingen.

Het monitoren van de temperatuur van het aquariumwater is van vitaal belang voor de gezondheid van je vissen en het ecosysteem van je aquarium. Door regelmatig de temperatuur te meten, kun je snel veranderingen detecteren die kunnen optreden als gevolg van verschillende factoren, zoals schommelingen in de omgevingstemperatuur, verwarmingsproblemen of zelfs een defecte verwarming. Dit stelt je in staat om proactief te handelen en eventuele problemen aan te pakken voordat ze ernstig worden en schadelijk zijn voor je vissen.

Met het Ori systeem krijg je een ongekende mate van controle en gemak bij het beheren van je aquarium. Het biedt niet alleen nauwkeurige metingen, maar ook gebruiksgemak en gemoedsrust, wetende dat je aquarium in goede handen is.

Belangrijkste kenmerken Aquatlantis Ori Temperatuur Sensor:

  • Nauwkeurige metingen: De sensor biedt nauwkeurige metingen van de temperatuur van het aquariumwater, waardoor je altijd op de hoogte bent van eventuele veranderingen.
  • Compatibiliteit met ORI app en Smart Controller: De sensor werkt naadloos samen met de ORI app en de Aquatlantis Ori Smart Controller, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot alle gegevens en functies.
  • Proactieve reactie: Door veranderingen in de temperatuur van het aquariumwater snel te detecteren, kun je proactief handelen en potentiële problemen aanpakken voordat ze ernstig worden.
  • Gemakkelijk te installeren: Met een kabellengte van 2 meter is de sensor eenvoudig te installeren in verschillende aquariumomgevingen.
  • Duurzaamheid: De sensor is ontworpen om ondergedompeld te worden in water, wat zorgt voor langdurige prestaties en betrouwbaarheid.

Door te investeren in de Aquatlantis Ori Temperatuur Sensor geef je jezelf de mogelijkheid om je aquarium op een geavanceerde manier te beheren en te beschermen. Met zijn nauwkeurige metingen en handige functies zul je nooit meer verrast worden door onverwachte veranderingen in de watertemperatuur. Bezoek Frits Kuiper Aqua- & Terraria en ontdek hoe deze sensor je kan helpen om de gezondheid en het welzijn van je vissen te waarborgen.

Extra informatie

Merk

Aquatlantis

Soort

LED Controller, Toebehoren