esha alx 1
eSHa ALX 20 ML – Tegen Ankerwormen

eSHa ALX 20 ML – Tegen Ankerwormen

9.90

Op voorraad

Verwachte levering morgen

eSHa ALX 20 ML is een krachtige, betrouwbare oplossing ontworpen voor het behandelen van parasitaire infecties bij zoetwateraquaria. Deze geavanceerde behandeling pakt effectief een breed scala aan parasieten aan, waaronder huid- en kieuwwormen, en biedt een veilige en efficiënte manier om uw vissen gezond en vrij van parasieten te houden. In deze handleiding zullen we de belangrijkste kenmerken, gebruiksaanwijzingen en voordelen van eSHa ALX 20 ML bespreken, zodat u optimaal kunt profiteren van dit essentiële product voor uw aquariumonderhoud.

Inhoud: 20 ml voor maximaal 4000 liter water

Symptomen
De symptomen van beide parasieten zijn vergelijkbaar: De vissen proberen uit het aquarium of vijver te springen en of schuren met het hele lichaam langs stenen en bodem. Verder kan de vis bleke kieuwen hebben, lusteloos zijn en schichtige reacties hebben. Na verloop van tijd zal de vis vermageren en zich afzonderen van de groep en stoppen met eten met sterfte als gevolg.

Esha Alx is een geneesmiddel voor siervissen tegen parasieten op de huid en op de kieuwen.

Esha Alx is een geneesmiddel voor siervissen tegen parasitaire Crustacea soorten (species) (maxillipoda zoals karperluis (Argulus), ankerworm (lernaea), kieuwkreeftje (Ergasilus), eenoogkreeftje (Salmincola), en anderen. De parasitaire crustacea komen op en in de huid en op de kieuwen van de vis voor. De parasieten kunnen vaak met het blote oog gezien worden.

Voordelen van eSHa ALX 20 ML

eSHa ALX 20 ML biedt een scala aan voordelen voor aquarianen die hun vissen willen beschermen tegen parasitaire infecties. Dit product is effectief tegen verschillende parasieten, waaronder huid- en kieuwwormen, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor zowel zoetwateraquaria. Het gebruik van eSHa ALX 20 ML helpt om de gezondheid en het welzijn van uw vissen te waarborgen, wat essentieel is voor een levendig en gezond aquarium. Bovendien is dit product gemakkelijk te doseren en heeft het een snelle werking, waardoor het ideaal is voor zowel beginners als ervaren aquarianen.

Meer informatie over andere vissen medicijnen vindt u op onze website. Ook kunt u ontdekken hoe eSHa ALX 20 ML zich verhoudt tot andere behandelingsopties, zoals vissen verzorgingsproducten die eveneens belangrijk zijn voor het onderhoud van een gezond aquarium.

Gebruiksaanwijzing van eSHa ALX 20 ML

Het gebruik van eSHa ALX 20 ML is eenvoudig en vereist geen uitgebreide voorbereidingen. Voor optimale resultaten volgt u de aanbevolen dosering op de verpakking nauwkeurig. Begin met het uitschakelen van UV-filters en koolstoffilters in uw aquarium, aangezien deze de effectiviteit van de behandeling kunnen verminderen. Voeg vervolgens de voorgeschreven hoeveelheid eSHa ALX 20 ML toe aan het aquariumwater. Herhaal de behandeling indien nodig, afhankelijk van de ernst van de parasitaire infectie.

Wilt u meer weten over hoe u uw aquarium optimaal kunt onderhouden? Bekijk dan onze tips en advies over aquariumonderhoud. Daarnaast kunt u ook ontdekken welke andere aquariumaccessoires van belang zijn voor een gezond aquatisch milieu.

Dosering eSHa ALX 20 ML

  • Dag1 : per 7 liter aquariumwater 1 druppen Esha Alx toevoegen
  • Dag 7: ongeveer 25% water wisselen en de bodem afzuigen
  • Als na dag 7 niet alle parasieten verdwenen zijn, kan na 7 dagen wachten opnieuw een zelfde dosis toegediend worden. op dag 21 wederom 25% water wisselen en de bodem afzuigen.
  • 20 ml is geschikt voor maximaal 4000 liter aquariumwater. Voor gebruik de handleiding lezen!

Veiligheid en bijwerkingen van eSHa ALX 20 ML

eSHa ALX 20 ML is ontworpen met de veiligheid van uw vissen in gedachten en heeft minimale bijwerkingen wanneer het correct wordt gebruikt. Het is echter belangrijk om de instructies op de verpakking zorgvuldig te volgen en geen overdosis te geven. In zeldzame gevallen kunnen sommige vissen gevoelig reageren op de behandeling. Als u veranderingen in het gedrag of uiterlijk van uw vissen opmerkt, stop dan onmiddellijk met de behandeling en raadpleeg een specialist.

Voor meer informatie over de veiligheid van aquariumproducten, kunt u terecht op onze pagina over aquariumveiligheid. Hier vindt u ook richtlijnen voor het veilig gebruik van andere aquariumchemieproducten, zodat u een veilige en gezonde omgeving voor uw vissen kunt behouden.

Klantbeoordelingen en ervaringen met eSHa ALX 20 ML

Klantbeoordelingen zijn een waardevolle bron van informatie voor iedereen die overweegt eSHa ALX 20 ML te gebruiken. Veel aquarianen hebben positieve ervaringen gedeeld, waarbij ze de effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid van dit product benadrukken. Gebruikers melden vaak dat hun vissen snel herstellen van parasitaire infecties en dat het product eenvoudig te doseren is.

eSHa Medicijnen voor siervissen

De medicijnen van eSHa zijn al bijna zo lang op de markt als dat er aquariumvissen gehouden worden. Daarom staan wij ook voor de volle 100% achter de medicijnen van eSHa. Voor elke visziekte heeft eSHa wel een passend medicijn. En om de keuze voor u te vergemakkelijken is er een handige legenda waar u op kan zien met wel eSHa medicijn u de verschillende visziekten moet behandelen. Komt u er niet uit met de juiste keuze? Een whats App naar ons vaste nummer 0503129092 kan voor ons heel handig zijn om u te helpen met de juiste keuze.

Naast de verschillende medicijnen tegen alle veel voorkomende visziekten heeft eSHa ook een effectief middel tegen slakken en verschillende algen.

esha medicijnen behandeling

eSHa 2000

Het middel eSHa 2ooo is één van ons favorieten (al is het gebruik van geen medicijnen uiteraard nog mooier, soms ontkom je er helaas niet aan) dit medicijn van eSHa werkt tegen de meest voorkomende visziekten zoals schimmels en bacteriële infecties. eSHa2000 kan ook nog eens in combinatie met andere eSHa producten worden gebruikt zodat bijna alle visziekten snel de kop in kunnen worden gedrukt.

eSHa Exit

Het middel eSHa Exit is een zeer doeltreffend medicijn tegen uitwendige parasieten. Het middel eSHa Exit kan in combinatie met eSHa 2000 worden gebruikt zodat na het verdwijnen van parasieten de wond snel hersteld zonder over te gaan in een bacteriële infectie. Parasieten kunnen ook resistent worden tegen medicijnen daarom adviseren wij nooit om dit preventief te gaan gebruiken.

Gebruik esha medicijnen

Extra informatie

Merk

eSHa

Soort

Planaria, Wormen