Superfish Scaper LED RGB – Aquarium LED Verlichting

76.04152.99

Superfish Led controller

  • De controller simuleert de natuurlijke zonsopgang- en ondergang. Het licht start langzaam op in 30 sec. of 10 min. van uit naar volle sterkte en andersom bij zonsondergang.
  • Schakelt het licht automatisch aan en uit op de door u gewenste tijden.
  • Standaardinstelling, licht aan om 7 uur en om 21 uur uit.
  • Zonsopgang en zonsondergang start en tijdklok controller.
  • 10-24 volt led controller, geschikt voor de Superfish Slim Led lampen
  • Ook geschikt voor de Start aquaria, Panorama aquaria en de Aqua LED Spot
Levertijd 1-2 werkdagen

De Superfish Scaper LED RGB-verlichting is de perfecte combinatie voor optimale kleuren en plantengroei in het aquarium. De moderne aluminium behuizing met koelribben staat garant voor een lange levensduur. De Scaper LED RGB-verlichting kan op diverse manieren worden gemonteerd en is daarmee geschikt voor open en gesloten aquariums.

Verkrijgbaar in de maten:

  • Superfish Scaper LED RGB 64
  • Superfish Scaper LED RGB 74
  • Superfish Scaper LED RGB 93
  • Superfish Scaper LED RGB 112
  • Superfish Scaper LED RGB 131

Geschikt voor Aquascapen – 269 Par!!!!

De Scaper LED RGB-verlichting is de perfecte combinatie voor optimale kleuren en plantengroei in het aquarium. De moderne aluminium behuizing met koelribben staat garant voor een lange levendduur. De Scaper LED RGB-verlichting kan op diverse manieren worden gemonteerd en is daarmee geschikt voor open en gesloten aquariums.

Waarom kiezen voor SuperFish Scaper LED RGB Aquariumverlichting?

De SuperFish Scaper LED RGB Aquariumverlichting is ontworpen voor aquarianen die hun aquarium willen verlichten met levendige en natuurlijke kleuren. Deze LED-verlichting biedt een vast spectrum van RGB-kleuren, waardoor je aquarium een dynamische en kleurrijke uitstraling krijgt zonder dat je de kleuren hoeft aan te passen. Het is een gebruiksvriendelijke oplossing die direct klaar is voor gebruik, ideaal voor zowel beginners als ervaren aquarianen die een levendig onderwaterlandschap willen creëren.

Voordelen van SuperFish Scaper LED RGB voor plantengroei

De SuperFish Scaper LED RGB is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel als het gaat om het bevorderen van de plantengroei in je aquarium. De RGB-LED’s bieden een uitgebalanceerd spectrum van licht dat essentieel is voor fotosynthese, wat zorgt voor gezonde en sterke planten. Dit type verlichting helpt bij het nabootsen van natuurlijke lichtomstandigheden, wat gunstig is voor zowel de planten als de algehele gezondheid van je aquariumbewoners.

Eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijkheid

De SuperFish Scaper LED RGB is ontworpen met het oog op eenvoud en gemak. De installatie is snel en eenvoudig, waardoor je binnen enkele minuten kunt genieten van een prachtig verlicht aquarium. De verlichting wordt geleverd met alle benodigde bevestigingen en past op verschillende aquariumformaten. Het plug-and-play ontwerp betekent dat je geen ingewikkelde instellingen of aanpassingen hoeft te doen, wat het ideaal maakt voor iedereen die op zoek is naar een probleemloze verlichtingsoplossing.

Duurzaamheid en energie-efficiëntie van SuperFish Scaper LED RGB

Een van de belangrijkste voordelen van de SuperFish Scaper LED RGB is de duurzaamheid en energie-efficiëntie. De LED’s hebben een lange levensduur, wat betekent dat je jarenlang kunt genieten van helder en consistent licht zonder dat je de lampen vaak hoeft te vervangen. Daarnaast zijn LED’s energiezuiniger dan traditionele aquariumverlichting, wat bijdraagt aan lagere energiekosten en een milieuvriendelijker aquarium.

Verbeter de visuele aantrekkingskracht van je aquarium

Met de SuperFish Scaper LED RGB kun je de visuele aantrekkingskracht van je aquarium aanzienlijk verbeteren. De levendige kleuren en het heldere licht maken de natuurlijke kleuren van je vissen en planten levendiger, wat zorgt voor een indrukwekkend onderwaterlandschap. Of je nu een tropisch aquarium hebt of een aquascape, deze LED-verlichting helpt om de schoonheid van je onderwaterwereld volledig tot zijn recht te laten komen.

Extra informatie

Formaat

100 cm, 105 cm, 112 cm, 115 cm, 120 cm, 131 cm, 45 cm, 55 cm, 60 cm, 64 cm, 74 cm, 75 cm, 85 cm, 90 cm, 93 cm

Merk

Superfish

Soort

LED verlichting, LED Balken