SuperFish Eco LED 44-54 cm
SuperFish Eco LED – Goedkope Aquarium LED Verlichting
19.7961.19 Kies je opties

SuperFish Eco LED – Goedkope Aquarium LED Verlichting

19.7961.19

Superfish Led controller

  • De controller simuleert de natuurlijke zonsopgang- en ondergang. Het licht start langzaam op in 30 sec. of 10 min. van uit naar volle sterkte en andersom bij zonsondergang.
  • Schakelt het licht automatisch aan en uit op de door u gewenste tijden.
  • Standaardinstelling, licht aan om 7 uur en om 21 uur uit.
  • Zonsopgang en zonsondergang start en tijdklok controller.
  • 10-24 volt led controller, geschikt voor de Superfish Slim Led lampen
  • Ook geschikt voor de Start aquaria, Panorama aquaria en de Aqua LED Spot
Verwachte levering morgen

SuperFish Eco LED, is een voordelige LED-Verlichting met een duurzame aluminium behuizing voor open en gesloten aquaria. Met High-Power LED’s met een lange levensduur en 1,8 meter kabel die voorzien is van een aan en uit schakelaar. Een handige LED Dimmer kan aangesloten worden op deze SuperFish Eco LED.

Verkrijgbaar in:

  • SuperFish Eco LED 12-14 cm
  • SuperFish Eco LED 24-34 cm
  • SuperFish Eco LED 34-44 cm
  • SuperFish Eco LED 44-54 cm
  • SuperFish Eco LED 54-64 cm
  • SuperFish Eco LED 64-74 cm
  • SuperFish Eco LED 94-104 cm

Waarom kiezen voor SuperFish Eco LED Verlichting?

De SuperFish Eco LED is de ideale keuze voor aquarianen die op zoek zijn naar een betaalbare maar hoogwaardige verlichtingsoplossing. Deze LED-verlichting biedt helder en energiezuinig licht, wat essentieel is voor de gezondheid van je aquariumplanten en het welzijn van je vissen. Dankzij het efficiënte ontwerp zorgt de SuperFish Eco LED voor een gelijkmatige lichtverdeling, wat resulteert in een evenwichtig en natuurlijk ogend aquarium. Bovendien is deze verlichting eenvoudig te installeren en geschikt voor verschillende aquariummaten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zowel beginners als ervaren aquarianen.

Voordelen van energiezuinige LED-verlichting in je aquarium

Energie-efficiëntie is een van de grootste voordelen van de SuperFish Eco LED. Deze LED-verlichting verbruikt aanzienlijk minder energie dan traditionele aquariumverlichting, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Met een laag wattage en een lange levensduur bespaar je op energiekosten en hoef je de lampen minder vaak te vervangen. Daarnaast produceert de LED-verlichting weinig warmte, waardoor de temperatuur van je aquarium stabiel blijft en je vissen en planten zich in een optimale omgeving bevinden.

SuperFish Eco LED: Eenvoudige installatie en gebruiksgemak

De SuperFish Eco LED is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten, waardoor de installatie en het gebruik een fluitje van een cent zijn. De verlichting is eenvoudig te monteren op verschillende aquariumformaten dankzij de verstelbare bevestigingen. Dit maakt het mogelijk om de LED-lamp snel en zonder gedoe te installeren, ongeacht de grootte van je aquarium. Bovendien zorgt het slanke en compacte ontwerp ervoor dat de lamp niet in de weg zit, terwijl hij toch krachtig genoeg is om je hele aquarium te verlichten. Dit maakt de SuperFish Eco LED een perfecte keuze voor aquarianen die op zoek zijn naar een efficiënte en eenvoudige verlichtingsoplossing.

Optimale lichtopbrengst voor gezonde planten en vissen

De SuperFish Eco LED biedt een uitstekende lichtopbrengst, wat cruciaal is voor het bevorderen van gezonde plantengroei en het welzijn van je vissen. Met een kleurtemperatuur van 8500 Kelvin zorgt deze LED-verlichting voor een helder, natuurlijk licht dat de fotosynthese stimuleert en je aquariumplanten helpt gedijen. Daarnaast worden de kleuren van je vissen en decoraties levendiger weergegeven, waardoor je aquarium er op zijn best uitziet. Het evenwichtige lichtspectrum van de SuperFish Eco LED draagt bij aan een gezonde, stabiele leefomgeving voor al je aquariumbewoners.

Duurzaamheid en lange levensduur van de SuperFish Eco LED

De SuperFish Eco LED is niet alleen energiezuinig, maar ook uiterst duurzaam. Dankzij de hoge kwaliteit van de LED’s heeft deze verlichting een lange levensduur, wat betekent dat je jarenlang kunt genieten van helder en stabiel licht zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vervanging. De robuuste constructie zorgt ervoor dat de verlichting bestand is tegen de vochtige omgeving van een aquarium, wat bijdraagt aan de algehele duurzaamheid. Met de SuperFish Eco LED kies je voor een betrouwbare verlichtingsoplossing die zowel kostenefficiënt als duurzaam is.

Extra informatie

Formaat

26 cm, 45 cm, 16 cm, 36 cm, 57 cm, 66 cm, 97 cm

Merk

Superfish

Soort

LED verlichting, LED Balken