red-sea-calcium-pro-ca-titratie-test-kit
Red Sea Calcium Pro (Ca) – Calcium Test Red Sea

Red Sea Calcium Pro (Ca) – Calcium Test Red Sea

36.90

Op voorraad

Verwachte levering morgen

Red Sea Calcium Pro (Ca) – Essentiële Test voor Je Zoutwateraquarium. De Red Sea Calcium Pro (Ca) test is een onmisbaar hulpmiddel voor aquariumliefhebbers die de gezondheid van hun koraalrif willen waarborgen. Deze nauwkeurige titratietest meet het calciumgehalte in je zoutwateraquarium, wat cruciaal is voor de groei en het welzijn van koralen. Met deze testkit krijg je een gedetailleerd inzicht in de calciumwaarden, zodat je tijdig kunt ingrijpen om optimale watercondities te handhaven. Een must-have voor iedereen die streeft naar een gezond en bloeiend zeeaquarium.

  • Inhoud: ca. 75 testjes

Waarom Calcium Essentieel is voor je Zoutwateraquarium

Calcium is een cruciaal element (Ca) in je zoutwateraquarium, vooral voor de groei en ontwikkeling van koralen. De Red Sea Calcium Pro (Ca) – Titratie Test Kit biedt een nauwkeurige manier om het calciumgehalte te meten, essentieel voor het handhaven van een gezonde aquatische omgeving. Met een nauwkeurigheid van 2,5 ppm, helpt deze test je om precies te weten wanneer je calcium moet aanvullen om de gezondheid van je rif te waarborgen.

Red Sea Calcium Pro (Ca) - Calcium Test Red Sea

Hoe de Red Sea Calcium Pro (Ca) – Titratie Test Kit Werkt

De Red Sea Calcium Pro (Ca) – Titratie Test Kit maakt gebruik van een titratietest, een methode waarbij druppels van een reagentia worden toegevoegd totdat een bepaalde kleurverandering optreedt. Dit geeft je een exacte meting van het calciumgehalte in je water. Met een druppelgrootte van slechts 0.01ml, biedt deze kit een uitzonderlijke precisie, ideaal voor veeleisende aquarianen.

De Voordelen van Nauwkeurigheid in Calciummetingen

Een nauwkeurige calciumtest is essentieel om de balans in je zoutwateraquarium te handhaven. De Red Sea Calcium Pro (Ca) – Titratie Test Kit biedt een nauwkeurigheid van 2,5 ppm, wat je helpt om subtiele veranderingen in het calciumgehalte op te merken. Hierdoor kun je snel reageren en aanpassingen doen om je aquarium in optimale conditie te houden.

Gebruiksgemak van de Red Sea Calcium Pro Titratie Kit

Deze testkit is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. De “drop en schud” titrator maakt het testen eenvoudig, zelfs voor beginners. De kit bevat 75 testen, voldoende voor regelmatig gebruik, en komt in een duurzame kunststof behuizing die beschermt tegen beschadiging. Daarnaast zijn de testflacons gemaakt van optisch helder, analytisch lab grade glas voor nauwkeurige resultaten.

Kwaliteit en Duurzaamheid van de Test Kit

De Red Sea Calcium Pro (Ca) – Titratie Test Kit is niet alleen nauwkeurig, maar ook duurzaam. De stevige kunststof behuizing beschermt de kit tegen de elementen, terwijl de hoogwaardige glazen flacons ervoor zorgen dat je altijd de meest nauwkeurige resultaten krijgt. Met een capaciteit van 75 testen, biedt deze kit langdurige betrouwbaarheid voor serieuze aquarianen.

Extra informatie

Merk

RedSea

Soort

Calcium test – CA