Colombo CO2 profi set 1200 gram – Complete CO2 set

224.90

Uitverkocht

Alle componenten voor een professioneel CO2 systeem

De set bevat:

  • 1x CO2 fles / cylinder 1200 gram (niet hervulbaar)
  • 1x precisie regulator
  • 1x 3 in 1 difussor
  • 1x CO2 slang (2 meter)

Bestel nu extra voordelig een 1200 grams fles bij je bestelling!

De set is eventueel uit te breiden met een magneetklep om CO2 af te sluiten en een CO2 indicator.

Colombo CO2 profi set 1200 gram

De Colombo CO2 Profi Set 1200 gram is de perfecte keuze voor aquariumliefhebbers die hun planten van de beste CO2-voorziening willen voorzien. Deze set biedt alles wat je nodig hebt voor een stabiel en gezond ecosysteem in je aquarium, geschikt voor zowel beginners als ervaren aquarianen. Met een inhoud van 1200 gram CO2, een precisie regulator en een 3-in-1 diffuser, zorgt deze set voor een optimale groei van je aquariumplanten. Vergeleken met de 800 gram set, biedt deze versie langere gebruiksduur en minder vaak bijvullen.

Deze Colombo CO2 Profi set met 1200 grams fles wordt geleverd met een magneetkraan met ingebouwde tijdklok. Zo voor kom je verspilling van CO2 tijdens de nacht als je planten geen CO2 nodig hebben.

Specificaties

  • 1200 gram CO2-fles (niet hervulbaar)
  • Magneetkraan met tijdkok
  • Precisie regulator/manometer
  • 3-in-1 diffuser (terugslagventiel, bellenteller en diffuser)
  • 2 meter CO2-slang
  • Geschikt voor aquaria van 50 tot 600 liter
  • 50% besparing op CO2
  • Milieuvriendelijk

CO2 Set Kopen: Eenvoudig en Snel bij Frits Kuiper

Op zoek naar een CO2 set voor jouw aquarium? Bij Frits Kuiper vind je een ruim assortiment CO2 sets van hoge kwaliteit. Een CO2 set kopen kan eenvoudig en snel via onze website.

Door de juiste CO2 balans in je aquarium te onderhouden, zorg je voor optimale plantengroei en een gezonde leefomgeving voor je vissen. Bezoek onze website en ontdek ons aanbod aan CO2 sets, inclusief complete systemen en accessoires voor zowel beginners als ervaren aquariumhouders.

Optimaliseer de Gezondheid van je Aquariumplanten met de Colombo CO2 Profi Set

De Colombo CO2 Profi Set 1200 gram is een onmisbare toevoeging voor elk aquarium dat gedijt op gezonde plantengroei. CO2 is essentieel voor fotosynthese, waardoor je planten beter groeien en sterker worden. Met deze set zorg je voor een constante en nauwkeurige CO2-dosering, wat de waterkwaliteit verbetert en algenvorming tegengaat. Dit resulteert in een weelderig groen aquarium waar zowel planten als vissen floreren, waardoor je aquarium een ware blikvanger wordt.

Waarom Kiezen voor een 1200 Gram CO2 Set in je Aquarium?

Een CO2-systeem met een flesinhoud van 1200 gram, zoals de Colombo CO2 Profi Set, biedt aanzienlijke voordelen voor aquarianen. Met een grotere CO2-fles hoef je minder vaak bij te vullen, wat vooral handig is voor grotere aquaria of drukke schema’s. Bovendien zorgt de grotere capaciteit voor een stabielere CO2-toevoer, wat cruciaal is voor de consistente gezondheid van je planten. Hierdoor blijft je aquarium langer in topconditie zonder voortdurend onderhoud.

Gebruik CO2 voor een Prachtig Groen Aquariumlandschap

Het gebruik van CO2 in je aquarium is essentieel voor een weelderig, gezond plantendek. De Colombo CO2 Profi Set 1200 gram maakt het eenvoudig om een ideale groeibodem te creëren voor je planten. CO2 helpt niet alleen om planten sneller te laten groeien, maar versterkt ook hun kleuren en vitaliteit. Dit draagt bij aan een levendig, visueel aantrekkelijk aquariumlandschap waar je keer op keer van kunt genieten, en dat de natuurlijke omgeving van je vissen nabootst.

CO2 set uitbreiden.

U wilt uw co2 set uitbreiden? Wat dacht u van een automatisch magneetventiel, welke u aan en uit kan schakelen samen met uw verlichting. Hier door hoeft u niet meer handmatig elke ochtend de Co2 open te draaien en tegen de avond weer dicht. Want ‘s nachts Co2 geven wanneer de verlichting uit is kan zelf desastreuze gevolgen hebben voor uw aquariumvissen (de pH zakt te ver)

Algen bestrijden in je aquarium, hoe te werk gaan bij algen – CO2 toevoegen kan de oplossing zijn. Hoe? Bekijk dat hier op ons YouTube kanaal.

Algen in het aquarium? Meten is weten… Deze week bespreken we hoe je de ideale waterwaardes krijgt en op een natuurlijke wijze, de algen in je aquarium kan bestrijden! Door het testen van het aquariumwater kan je de juiste balans bepalen, een juiste balans in het aquarium zorgt voor een goede plantengroei en voorkomt algengroei in het aquarium. Wil jij ook een mooi aquarium met levendige plantengroei en geen algen. Bekijk dan hier onze nieuwste vlog over algen bestrijden in het aquarium.

 

Extra informatie

Inhoud

800 gram

Merk

Colombo

Soort

Co2 sets – wegwerp