Winkelwagen

Aquamedic catch bowl

De aquamedia catch bowl is hét apparaat om veilig en stressvrij uw vissen te vangen. De Aquamedia catch bowl of ook wel vangklok genoemd, is doorzichtig en daardoor niet te zien voor vissen. Wij raden altijd een catch bowl aan, want stress kan gekke problemen veroorzaken bij uw vissen zoals verkleuring en ze worden bijvoorbeeld schuw.

 

In onderstaande video leggen we uit hoe u de catch bowl het beste kunt gebruiken met de nodige handelingen.

 

Aqua medic catch bowl | review

Aqua medic catch bowl | Gebruiken

De Aqua medic catch bowl, ook wel de vangklok genoemd, is doorzichtig (transparant), hierdoor zal de vis de catch bowl niet zien. Dit veroorzaakt minder stress voor de vis, stress kan wat nare problemen opleveren op lange termijn. En u krijgt, doordat u geen net gebruikt, geen schade aan de huid van de vis.

 

Als u hem in het water steekt zal de ‘bowl’, de kom en het handvat gevuld worden met water. Als er genoeg water in zit, sluit u het handvat af met uw hand. En doordat er nu geen lucht bij komt, zal de kom vol water blijven. ideaal, want nu blijft de vis ook compleet onder water.  De Aqua medic catch bowl is ook aan te raden voor garnalen en andere ongewervelde dieren.

Aqua Medic catch bowl | andere vangmethoden

Naast de Aqua Medic catch bowl (vangklok) zijn er natuurlijk meer juiste manieren om uw vis te vangen. Een handig apparaat, ook van Aqua Medic is de Fish Trap, oftewel de vissen val. In de van wordt lokaas gebruikt en zodra de desbetreffende vis in ‘de val gelokt is’, sluit u handmatig het kooitje. Zo zijn er nog een aantal merken die wij in onze webshop verkopen.

Eerlijk en deskundig advies

online en offline

Fysieke winkel

Geen anonieme webshop

Frits Kuiper TV

Unboxen, tips en tricks, how to

Options