Winkelwagen

Blue marine floating rock kit

Met de Blue Marine Floating rock kit creëer je vrij snel een drijvend koraalreef in je zeeaquarium. Het is een kant-en-klaar product. De Floating rock kit van Blue Marine heb je in drie varianten. Voordat je aan de slag gaat met de Blue Marine Floating rock kit zal je moeten beslissen aan welke kant van het aquarium je het koraalrif wilt plaatsen. Het verschil in de drie Blue Marine Floating rock kits zit hem in het feit of je het links, rechts of aan de achterkant wilt plaatsen in je aquarium.

 

Voordeel van een Floating reef is dat er op de bodem geen stenen hoeven staan, de waterstroom constant is en je kunt er van alle kanten van genieten.

Blue Marine Floating Rock kit video

Wat is eigenlijk een Blue Marine Floating Rock kit, wat zit er in de doos en hoe kan hem het beste installeren? Dat alles hebben we uitgelegd in een video waarin wij laten zien hoe de Blue Marine Floating Rock kit geplaatst moet worden en wat je hiervoor nodig hebt.

Blue Marine Floating rock kit kopen

Je wilt de Blue Marine Floating rock kit kopen? Dat kan in onze webshop bij Frits Kuiper. Het product is eenvoudig te plaatsen in bijna ieder aquarium (max glasdikte 12mm). Als je bijvoorbeeld een RedSea Max Nano in huis hebt, past de Blue Marine Floating Rock er heel goed in.

 

In onze webshop vind je alle Floating rock kits:

Eerlijk en deskundig advies

online en offline

Fysieke winkel

Geen anonieme webshop

Frits Kuiper TV

Unboxen, tips en tricks, how to

Options