Shopping Cart

CO2 fles vullen Groningen

Een hervulbare CO2 fles laten bijvullen in Groningen? Er verschillende mogelijkheden. Helaas bieden wij, door verschillende veiligheidsvoorschriften, niet de service om bij ons je CO2 fles te laten vullen. Maar niet getreurd, wij helpen je verder aan het juiste adres. Je hoort wel eens dat je vervuilde CO2 tegen komt bij gassenhandels en je de CO2 fles voor je aquarium echt bij de aquariumhandel moet laten vullen. Dit is uiteraard een fabeltje. CO2 is CO2! Voor vervuiling hoef je niet bang te zijn! Let wel op de keuringsstempel op de CO2 fles, wanneer deze verlopen is wordt je CO2 fles niet gevuld en moet je de fles laten herkeuren.

JBL-proflora-CO2-cylinder 500-m-3

Bijvullen van CO2 flessen

Als je in het bezit van een grote CO2 fles, dan kan je terecht bij Holthausen Gassen. Bij Holthausen Gassen kan je ook terecht wanneer je flessen heb die meer dan 2 kg wegen, en niet geheel onbelangrijk. De kosten zijn ook minder hoog dan wanneer je de CO2 fles laat vullen bij de aquariumwinkel. Het adres vind je hier:

Holthausen gassen

Techniekweg 4

9601MC Hoogezand

 

Bij Holthausen gassen vermelden ze zelfs dat je van harte welkom bent om je CO2 bus te laten vullen, dit lees je op hun website 

https://www.holthausen.nl/gassen/introductie-particulier

 

 

Wegwerp CO2 flessen

Is het je te veel gedoe om telkens je CO2 flessen te laten vullen? Dan kan je kiezen voor een systeem met een wegwerp CO2 fles. Frits Kuiper Groningen heeft verschillende systemen, zodat er voor elk aquarium een passend systeem is waarbij je niet telkens op pad hoeft om de hervulbare CO2 fles te laten vullen. Je vind al onze CO2 systemen hier. 

Eerlijk en deskundig advies

online en offline

Fysieke winkel

Geen anonieme webshop

Frits Kuiper TV

Unboxen, tips en tricks, how to

4.7
Gebaseerd op 728 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Selecteer een Afleverpunt