Shopping Cart

Dennerle nano cube

De Dennerle Nano cube is ideaal voor iedereen die met een aquarium wil beginnen, maar ook voor de ervaren hobbyisten is het een mooi aquarium. Sinds 2019 is Frits Kuiper Groningen dealer van het merk Dennerle en we wij zijn zeer te spreken over het merk. De Dennerle nano aqua scaper’s basic is één van de aquaria van Dennerle die wij in de winkel hebben liggen en in onderstaande video zullen wij uitleggen wat u kunt verwachten als u de Dennerle Nano aqua scaper’s basic koopt.

Dennerle nano cube | Nano cube

De Dennerle Nano aqua scaper’s basic wordt geleverd met de Nano cube 35 liter.. Dit aquarium is zeer geschikt voor aquascaping omdat het een panorama aquarium is (afgeronde hoeken / gebogen glas) hierdoor ontstaat een bijzondere dieptewerking. De Nano cube’s van Dennerle zijn verkrijgbaar in verschillende maten in onze webshop.

Dennerle Nano cube | Nano Power LED 5.0

De Dennerle Nano scaper’s basic wordt geleverd met een Nano power LED 5.0. Een zeer krachtige LED-lamp die zeer zorgt dat uw Nano scape plantjes goed willen groeien. Ondanks dat deze Dennerle Nano  power LED maar 5 watt heeft is het 1 van de sterkste zoetwater lampen die er zijn. En daarmee ook één van de zuinigste, waardoor het ook gelijk duurzaam is.

Dennerle Nano cube | plantenvoeding

De Dennerle Nano cube is door het panaromisch glas een mooi aquarium voor aqua scaping. Uiteraard moeten de mooie plantjes die u daarvoor gebruikt wel gezond blijven. Een gezonde plant zorgt namelijk voor een helder aquarium. Planten in een aquarium hebben altijd behoeft aan fosfaat en nitraat waardoor ze goed kunnen groeien.

In onze webshop hebben we een ruime collectie aan plantenvoeding. Een aanrader zijn de voedingssupplementen van HSAqua

Dennerle Nano cube | Nano bodemreiniger

Om de Dennele Nano cube goed schoon te houden heeft Dennerle een bodemreiniger (stofzuiger) op de markt gebracht. Deze bodemreiniger is geschikt voor aquaria van 10 tot 40 liter. Het vuil wordt van de bodem gezogen door een kleine zuigbuis en door het kleine formaat ideaal te gebruiken tussen planten zonder deze te beschadigen. 

Eerlijk en deskundig advies

online en offline

Fysieke winkel

Geen anonieme webshop

Frits Kuiper TV

Unboxen, tips en tricks, how to

Selecteer een Afleverpunt