Winkelwagen

Eheim Thermopreset

De Eheim Thermopreset is een zeer handige aquariumverwarmer met een vast ingestelde temperatuur van 25 graden. Een ideale temperatuur voor je tropische vissen. Met een efficiënt verwarmingselement zorgt de Eheim Thermopreset voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. Maar hoe installeer je dit mooie en compacte verwarmingsapparaat? 

eheim thermopreset

Eheim Thermopreset installeren

De Eheim Thermopreset installeren is niet zo moielijk en deze handige en compacte verwarming voor je aquarium biedt een mooie oplossing om een aangename temperatuur te creeëren voor je aquariumbewoners. Het installeren van de Eheim Thermopreset is vrij eenvoudig en in onderstaande video leggen we het stap voor stap uit. 

Eheim heater

Een tropisch aquarium heeft een bepaalde warmte nodig, je aquariumbewoners zijn dit ook gewend. Een Eheim heater of thermopreset brengt je aquarium naar een aangename temperatuur van 25 graden.  Een Eheim heater komt in diverse types. Waar de Thermopreset een vaste temperatuur geeft, hebben de andere Eheim heaters, zoals de Thermocontrol E en Jäger verwarmig, de mogelijkheid om de temperatuur zelf in te stellen.

Eheim thermopreset 100

De Eheim Thermopreset is verkrijgbaar is diverse wattages. Wanneer je een groter aquarium hebt, zal je ook een sterkere verwarming moeten hebben. Bijvoorbeeld de Eheim Thermopreset 100 heeft een wattage van 100 watt en is geschikt voor een aquarium tot 150 liter. Hij is geschikt voor zoet- en zoutwater. Door de techniek en elektronische regeling in de Eheim Thermopreset 100 blijft de temperatuur van 25 graden zeer constant.  Door het efficiënte verwarmingselement wordt de warmte gelijkmatig verdeeld. Door zijn compacte formaat is hij te gebruiken in kleine aquaria en is het niet zeer opvallend in het aquarium. Wordt bevestigd met meegeleverde zuignappen

eheim thermopreset

Eheim Thermopreset 150

De Eheim Thermopreset 150 is een zeer goed en compact verwarmingselement en geschikt voor aquaria tot 300 liter. Hij biedt een constante temperatuur van 25 graden, wat ideaal is voor tropische vissen. Door het efficiente en elektronische verwarmingselement wordt de temperatuur zeer nauwkeurig geregeld en verdeeld de warmte zeer gelijkmatig over het hele aquarium. Speciaal bij deze thermopreset is de droogloopbeveiliging. Wanneer het aquarium of the heater, om wat voor reden dan ook, droog komt te staan treedt de beveiliging in werking en voorkomt dat apparaat stuk gaat.

Eerlijk en deskundig advies

online en offline

Fysieke winkel

Geen anonieme webshop

Frits Kuiper TV

Unboxen, tips en tricks, how to

Options