Shopping Cart

Hengelsport

Bent u een allround visser, karpervisser of een vliegvisser? Dat maakt ons niet uit, want bij Frits Kuiper Groningen bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van hengelsport. Wat u ook zoekt, wij kunnen het u leveren, zodat u direct na uw aankoop lekker aan de waterkant kunt zitten.

Hengels & molens

Of u nou een lekker licht dropshot hengeltje zoekt of juist een 380cm zware strandhengel, wij hebben het op voorraad!

Wij hebben allerlei varianten werphengels, vliegvissets, insteekhengels en telescoophengels. Ook kunt u zelf een mooie set samenstellen. Wij maken de hengel graag ter plekke voor u gereed zodat u direct kunt genieten aan de waterkant. 

Voor iedere prijsklasse is er een hengel te krijgen. Dus wilt uw kleinkind een keer mee een hengeltje uitgooien en zoekt u voor hem of haar een leuk beginnershengeltje van 10 euro? Of bent u al jaren fanatiek sportvisser en wilt u uw materiaal uitbreiden of professionaliseren? Wij helpen u graag met het juiste advies en kunnen u gegarandeerd voorzien van een hengel die bij u past.

(Kunst)aas & voeders

Alleen met een goede hengel vangt u nog geen vis. Daarom hebben wij een mooi assortiment met kunstaas, levend aas en voeders.
Wij hebben boilies, maden, casters, wormen, mais, deeg en uiteraard voor de forelvissers onder ons hebben wij heerlijke wasmotlarven om de beste vissen mee te vangen. En waarschijnlijk vergeten we ook nog zo een aantal, want we het assortiment is zo groot… Maar ook om het voer en aas goed te gebruiken, verkopen wij voerkorven, pluggen, shads, twisters, spinners, jigkoppen, lepels, blinkertjes, kunstvliegen voor het vliegvissen, softbaits en jerkbaits zodat u weer naar huis kan met succesvolle verhalen over de goede vangst. 

Het enige dat u zelf nog moet doen is de vis vangen!

Toebehoren

Naast een hengel, mooi (kunst)aas en een goede voeder zijn er natuurlijk veel meer artikelen op de markt om van het vissen een succes te maken.
Ook voor uw lijnen, onderlijnen en haken kunt u bij ons terecht. Waadpakken, netten, beetverklikkers, laarzen, koffers, visstoeltjes zo luxe als u wilt, wij hebben het in huis. En geen enkele visser kan zonder lood natuurlijk!Kom eens langs en maak kennis met de heren Kuiper die u met liefde en passie voor de hobby vertellen over de producten die ze verkopen. En niet geheel onbelangrijk, we zullen u voorzien van gratis advies voor de beste visspots! 🙂
Eerlijk en deskundig advies

online en offline

Fysieke winkel

Geen anonieme webshop

Frits Kuiper TV

Unboxen, tips en tricks, how to

Selecteer een Afleverpunt

4.7
Gebaseerd op 767 beoordelingen
powered by Google
js_loader