Winkelwagen

HS aqua gravel cleaner

De  HS Aqua Eco gravel cleaner is een bodemstofzuiger die werkt op het stroomnet in plaats van batterijen. Stofzuigen in je aquarium is altijd een vervelende klus, maar met deze HS Aqua Eco gravel cleaner wordt het wel een stuk eenvoudiger. Ook kan je bij het schoonmaken met de HS aqua eco gravel cleaner, tegelijkertijd ook het water verversen. Het apparaat zuigt water door een netje en vuil zoals uitwerpselen en visvoer verzamelen zich.

HS Aqua Eco Gravel Cleaner video

Hoe je de HS Aqua Eco Gravel Cleaner moet gebruiken leggen we uit in onderstaande video. We laten zien wat er in de doos zit en hoe je de onderdelen van de HS Aqua Eco Gravel Cleaner aansluit. Ook laten we zien hoe je het in het aquarium gebruikt voor schoonmaken en water verversen.

HS Aqua Eco Gravel Cleaner | Welke bodemreiniger in aquarium

Er zijn veel verschillende bodemreinigers te verkrijgen. Een goed aquarium begint met het schoonmaken van de bodem. Etensresten en ontlasting van vissen zakken naar de bodem. Om dit te reinigen zijn er verschillende bodemreinigers te verkrijgen waaronder de HS Aqua Eco Gravel Cleaner. 

Wil je weten welke bodemreiniger precies geschikt is voor jouw aquarium, neem even contact op met onze winkel. 

Via de mail [email protected], bellen of via WhatsApp op nummer 0503129092

Eerlijk en deskundig advies

online en offline

Fysieke winkel

Geen anonieme webshop

Frits Kuiper TV

Unboxen, tips en tricks, how to

Options