Shopping Cart

Informatie en tips

Aquaria

Op aquarium gebied hebben wij een breed en diep assortiment aan zoutwatervissen, koralen, zoetwatervissen en planten.

Verder hebben wij verschillende zoet en zout aquaria te koop en ben je voor de techniek van deze aquaria bij ons ook aan het juiste adres!

Terraria

Ben je op zoek naar een terrarium of een reptiel? En wil je advies bij de aanschaf hiervan? Wij helpen je hier graag mee. In onze winkel hebben we verschillende reptielen en terraria te koop en bieden wij een compleet assortiment aan verzorging en voedseldieren.

Hengelsport

Op het gebied van Hengelsport hebben we u veel te bieden. Of je nou een beginnende visser bent of een bekwame visser, wij hebben het allemaal in huis!

FAQ

Op zoek naar een oplossing voor het aquariumprobleem bij jou thuis of heb je een zieke vis? Misschien wil je wel weten wat een zeeaquarium kost? Al je aquarium vragen vind je op onze -veel gestelde vragen- pagina. Met direct een handig overzicht met bijbehorende producten die het houden van aquarium tot een succes maken.

Frits Kuiper TV op YouTube

Elke twee week een leerzame aflevering van Frits Kuiper TV op YouTube! Hier vind je kijkersvragen, unboxing van producten, oplossingen voor aquarium problemen of hoe houdt je een aquarium in top conditie. Een gezond aquarium begint bij Frits Kuiper TV. Voor en door aquariumliefhebbers. 

Blog

Op zoek naar leuke nieuwe aquariumbewoners? Of misschien wil je wel weten hoeveel soorten guppen er zijn? Op onze blog pagina vind je alle informatie die wij te beiden hebben en alle antwoorden op je vragen. Wij bespreken de meest voorkomende visjes en interessantste producten op Frits Kuiper TV. Mis het niet!

reptielen caresheets

Caresheets amfibieën/reptielen

Je bent van plan om een amfibie of reptiel aan te schaffen, maar wat komt daar allemaal bij kijken? Welke huisvesting of verzorging hebben deze fascinerende dieren nodig? Welke ziektes kunnen zij krijgen en hoe kun je ermee kweken? 


Voor alle amfibieën of reptielen die wij verkopen of verkocht hebben vind je hier een eigen caresheet. Deze informatie is (hoofdzakelijk) afkomstig van de LICG site. 

Handige website links

Op zoek naar een vacature bij Frits Kuiper Groningen of misschien wil je wel weten wat de laatste nieuwe leveringen met de prachtigste zoetwatervissen of zoutwater koralen waren. Dit alles vind je hier:

Onze partners

Frits Kuiper Groningen werkt samen met een aantal vaste leveranciers. Op deze manier kunnen wij een vast assortiment bieden met alleen kwaliteitsproducten en gezonde levende have. Want zeg nou zelf; je wilt toch ook alleen het allerbeste en -mooiste in huis halen?

 

Wij werken volgens de adviezen van LICG. 

Eerlijk en deskundig advies

online en offline

Fysieke winkel

Geen anonieme webshop

Frits Kuiper TV

Unboxen, tips en tricks, how to

Selecteer een Afleverpunt

4.7
Gebaseerd op 770 beoordelingen
powered by Google
js_loader