Shopping Cart

JBL Autofood

De Jbl Autofood of JBL Autofeeder is een eenvoudig automatisch voederapparaat om tijdens je vakantie jouw vissen op gewenste tijdsstippen voeding te kunnen geven. Je stelt de JBL Autofood eenvoudig in met exacte tijden en hoeveelheden.

Je kunt de JBL Autofood gebruiken voor alle soorten granulaat voeding van 0,1mm tot 3mm. Ideaal voor mensen die op vakantie gaan en zeker willen weten dat de vissen precies en op tijd gevoerd worden.

Je kunt vier gewenste tijden invoeren. De JBL Autofood is verkrijgbaar in twee kleuren, zodat het past bij ieder aquarium. Eenvoudig te plaatsen op je aquarium op het glas tot 28mm.

JBL Autofood video

Het instellen van de JBL Autofood kan op het eerste gezicht moeilijk lijken, maar na het bekijken van onderstaande video over het instellen van de JBL Autofood is het zeer eenvoudig. Het automatische voederapparaat heeft vele opties en wij leggen ze uit.

JBL Autofood kopen

Je kunt je JBL Autofood vinden en bestellen op onze webshop, verkrijgbaar in twee kleuren (zwart en wit)

JBL Autofood | Visvoer

De JBL Autofood is geschikt voor vele soorten granulaat visvoer met een formaat van 0,1mm tot 3mm. De inhoud van de JBL Autofood is 125ml, maar met de mogelijkheid om een potje(250ml) visvoer met schroefdop op de JBL Autofood te schroeven, kun je bevoorraden tot 375ml.

 

Bekijk hier onze JBL granulaat visvoer.

Alle automatische visvoerautomaten

Eerlijk en deskundig advies

online en offline

Fysieke winkel

Geen anonieme webshop

Frits Kuiper TV

Unboxen, tips en tricks, how to

Selecteer een Afleverpunt