Winkelwagen

Juwel easyfeed

Tijdens je vakantie je vissen op gewenste tijden blijven voeren? Met de Juwel Easyfeed hoef je je familie of buren niet meer te vragen om je vissen te voeren, maar wordt dit automatisch gedaan. Je kunt gewenste tijden en hoeveelheden invoeren 

juwel easyfeed

Juwel Easyfeed installeren

In onderstaande video leggen we je alles uit over de Juwel Easyfeed en hoe je hem moet installeren bij je thuis. Het installeren van dit voederautomaat is eenvoudig. 

Juwel easyfeed voerautomaat

Je vissen hebben elke dag voer nodig, maar elke vis heeft specifieke voedingsbehoeften. Met de Juwel easyfeed voerautomaat  kun je precies instellen hoeveel en wanneer je vissen te eten krijgen. Het voerautomaat is eenvoudig in te stellen zoals hierboven in de video uitgelegd. 

Instellen

Het instellen van de Juwel Easyfeed is zeer eenvoudig, zoals te zien in bovenstaande video. Dit voederapparaat heeft maximaal twee voedermomenten op 1 dag en tussen de eerste voerbeurt en de volgende zit altijd 6 uur. 

Knoppen en lampjes

ON/OFF: in- en uitschakelen van de voerautomaat

SET: kiezen van tijd voor voerafgifte en begin van programma 

Groene LED: 1 voerafgifte binnen 24 uur De voerafgifte gebeurt op de na de eerste programmering ingestelde tijd en daarna precies 24 uur later op alle daaropvolgende dagen. 

Gele LED: 2 voerafgiften binnen 24 uur De eerste voerafgifte gebeurt op de tijd van de eerste activering van het programma, de tweede 6 uur later. Deze cyclus heeft om de 24 uur plaats. Kies het programma zodanig dat de JUWEL voerautomaat tijdens de tijd van de verlichting het voer afgeeft. 

M: Handmatige voerafgifte Om extra voer af te geven of de functie te controleren drukt u op toets “M”.

Batterijen – Mochten de batterijen worden vervangen of weggenomen, dan moet de programmering van de JUWEL voerautomaat opnieuw worden uitgevoerd. Mocht er geen LED branden, dan controleert u of de batterijen goed geïnstalleerd zijn of vervangt u deze. 

Juwel easyfeed

Voederautomaat aquarium

Zoek je voederautomaat voor je in je aquarium? Bij Frits Kuiper Groningen hebben we aantal soorten. Allemaal eenvoudig te bedienen. Ga je op vakantie, dan is een voederautomaat in een aquarium een goed instrument. Zo hoef je ook niet kennissen te vragen om te zorgen voor je aquariumbewoners.

Toon filters

Resultaat 1–4 van de 11 resultaten wordt getoond

juwel easyfeed kopen

De juwel Easyfeed kopen doe je eenvoudig bij Frits Kuiper Groningen. DIt handige voerautomaat geeft je ruimte om met een geruist hart op vakantie te gaan 

Eerlijk en deskundig advies

online en offline

Fysieke winkel

Geen anonieme webshop

Frits Kuiper TV

Unboxen, tips en tricks, how to

Options