Shopping Cart

Klantenservice

Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel, wij adviseren u graag in onze winkel en we zijn 6 dagen per week online voor u beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Frits Kuiper Aqua- & Terraria

Noorderhaven 13 
9712 VE Groningen

050-3129092 
info@fritskuiper.nl

Online aankoophulp nodig? Of gewoon een vraag? Gebruik WhatsApp:

Openingstijden

Maandag   10.00 – 18.00 uur
Dinsdag      9.00 – 18.00 uur
Woensdag  9.00 – 18.00 uur
Donderdag 9.00 – 20.00 uur
Vrijdag        9.00 – 18.00 uur
Zaterdag     9.00 – 17.00 uur
Zondag       Gesloten*

*Elke eerste zondag van de maand geopend. 

  • Op dit moment is de Vissersbrug gestremd. Daarom hebben wij enkele omleidingsroutes voor je samengesteld. Je vindt de beste routes hier

Neem contact met ons op

n.b. Koude acquisitie, via telefoon of mail wordt niet op gereageerd.

Verzendkosten & levertijd

Bij Frits Kuiper Aqua- & Terraria streven we ernaar uw bestelling snel en efficiënt te leveren. We bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf €49,50, met uitzondering van grote en zware pakketten waarvoor extra verzendkosten kunnen gelden.

De levertijd is afhankelijk van de voorraadstatus van de producten. We doen ons best om uw producten zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Gedetailleerde informatie over de verzendkosten en de verwachte levertijd vindt u op onze website. 

Garantie

Wilt u weten hoe het zit met garantie op levende have & goederen? Wij streven er altijd naar om tot een goede oplossing te komen. De voorwaarden voor bepaalde garantie vind u op de onderstaande pagina.

Support

Wilt u een beetje extra hulp bij de installatie van uw aangekochte product? Of uw product is defect geraakt tijdens de garantieperiode? Neem dan contact met ons op en wij gaan je verder helpen met de installatie of het afwikkelen van de garantie.

Retourneren

Wilt u een product retourneren? Neem dan contact met ons op via het retourformulier. Zodra u het formulier heeft ingevuld, kunt u het product retourneren. Zonder het ingevulde formulier kunnen wij uw retour helaas niet in behandeling nemen.

Klachtenformulier

Bij Frits Kuiper Aqua- & Terraria streven we naar uw tevredenheid. Heeft u een klacht over een online aankoop, een aankoop in onze winkel, de bezorging, of onjuiste informatie op onze website of social media? Vul dan ons klachtenformulier in.

Cadeaubon

Op zoek naar een cadeaubon van Frits Kuiper Groningen?

Voor online bestedingen vindt u tegoedbonnen van €10, €25 of €50. Deze cadeaubonnen zijn ideaal als cadeau voor elke aquaria- en terrarialiefhebber. Ze zijn eenvoudig te bestellen en te gebruiken op onze website.

Frits_kuiper_2021

Werken bij ons?

U ziet een carrière tussen de vissen wel zitten? We hebben niet vaak een vacature open, maar als we er één hebben kunt u hem hier of op onze Facebookpagina vinden. Daarnaast kunt u altijd een open sollicitatie sturen naar info@fritskuiper.nl of via het contactformulier. Graag ontvangen wij dan een motivatiebrief met cv! 

Eerlijk en deskundig advies

online en offline

Fysieke winkel

Geen anonieme webshop

Frits Kuiper TV

Unboxen, tips en tricks, how to

Selecteer een Afleverpunt

4.7
Gebaseerd op 768 beoordelingen
powered by Google
js_loader