Winkelwagen

Nyos Floating Fish Trap

De Nyos Floating Fish Trap is een efficiënte en veilige visval waarmee je eenvoudig een aquariumvis kunt vangen. Hoe gebruik je de Nyos Floating Fish Trap? Wij hebben het voor je getest en laten zien hoe de Nyos Floating Fish Trap te gebruiken is.

Nyos Floating Fish Trap - Gebruiksaanwijzing

De Nyos Floating Fish Trap is eenvoudig te gebruiken. Door de handige magneetbevestiging is de Nyos Floating Fish Trap op veel plekken in het aquarium aan de wand te bevestigen. Met een bijgeleverde pipet kun je wat voer in de Nyos Floating Fish Trap plaatsen zodat de vis wordt gelokt. Wacht tot de vis helemaal in de Nyos Floating Fish Trap zit en maak dan het magneet aan de buitenkant los. De Nyos Floating Fish Trap maakt een snelle draai van 90 graden en drijft naar het oppervlakte. Ziezo, de klus is geklaar!

 

Wil je zien hoe wij de Nyos Floating Fish Trap hebben getest? Kijk dan onderstaande video.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe vlog en abonneer je op ons YouTube kanaal!

Nyos vissenval bestellen

Bestel je Nyos Floating Fish Trap in onze webshop! Frits Kuiper Groningen staat voor een snelle levering en persoonlijke service!

Nyos Floating Fish Trap - Magnetische visval

De Nyos Floating Fish Trap is een unieke magnetische visval waarmee een vis vangen een eenvoudige taak wordt.


Nyos Floating Fish Trap werkt met een magnetische verbinding. Als de vis in de val zit dan verwijder je het magneet en door een luchtlichaam bij de opening van de val maakt de Nyos Floating Fish Trap een snelle draai van 90 graden. De Nyos Floating Fish Trap drijft daarna naar het oppervlakte en je vis is gevangen zonder dat je veel moeite hoeft te doen of allerlei stenen en decoratie uit je aquarium moet halen.

Eerlijk en deskundig advies

online en offline

Fysieke winkel

Geen anonieme webshop

Frits Kuiper TV

Unboxen, tips en tricks, how to

Options