Shopping Cart

Osmose apparaat aansluiten

Een osmose apparaat aansluiten, wat doet het osmose apparaat en hoe sluit je hem aan? 

Het normale kraanwater/leidingwater is drinkbaar, maar ondanks dat het gezuiverd is, zit er nog kalk, (zware) metalen, kiezelalgen en schoonmaakmiddelen in. Voor de vissen, koralen en planten in uw  aquarium wilt u natuurlijk het zuiverste water. Het osmose apparaat zuivert het water van deze (schadelijke) deeltjes.

Osmose apparaat aansluiten video

In deze video leggen wij precies uit hoe u een osmose apparaat, in dit geval de Aqua Medic Easyline 300 aansluit.

Osmose apparaat aansluiten| Wat is een Osmose apparaat?

Een Osmose apparaat werkt met het principe van omgekeerde osmose. Leidingwater wordt met grote druk door een membraan geperst waardoor bijna alle (schadelijke) resterende deeltjes die door het kraanwater zitten zoals kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling verwijdert worden.

 

Het fijnfilter met meestal een doorlatingsvermogen van ongeveer 0,001 micron ontdoet het water van vervuilingen zodat u vers kunt beginnen met het opbouwen van uw aquarium met de juiste waterwaarden.

Osmose apparaat aansluiten | Mineralen toevoegen

Doordat het Osmose apparaat het leidingwater zuivert verdwijnen ook de goede mineralen die wél nodig zijn voor de vissen en planten in uw aquarium. In onze webshop verkopen wij producten die het mineralentekort weer kunnen aanvullen.

Osmose apparaat aansluiten | Extra accessoires

Het Osmose apparaat verwijdert metalen uit het kraanwater, daarnaast ook nitraat en fosfaat. Deze bestanddelen komen na een tijdje vanzelf terug in uw aquarium. Teveel van deze stoffen kan narigheid veroorzaken, daarom adviseren wij bij Frits kuiper om extra apparatuur aan te schaffen zoals filters en filterbehuizingen.

Eerlijk en deskundig advies

online en offline

Fysieke winkel

Geen anonieme webshop

Frits Kuiper TV

Unboxen, tips en tricks, how to

Selecteer een Afleverpunt

4.7
Gebaseerd op 728 beoordelingen
powered by Google
js_loader