Shopping Cart
Frits_kuiper_2021

Ieder zijn specialisme

Frits Kuiper, de aquaria-, terrarium- en hengelsportspecialist van het Noorden. De naam zegt het al, we zijn gespecialiseerd en dat houdt in dat we net even dat beetje meer kennis hebben dan de gemiddelde dierenspeciaalzaak. Tenminste, daar doen we flink ons best voor, want we doen dit vooral uit passie voor de hobby en de dieren. Vanuit onze interesses zorgen we ervoor dat we zo goed mogelijk op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. En aangezien niet iedereen dezelfde interesses heeft, hebben we het geluk dat we elkaar goed aanvullen binnen het team. Lees hieronder wie er bij ons werken en waar zijn of haar kwaliteiten liggen!

Ieder zijn specialisme

Frits Kuiper, de aquaria-, terrarium- en hengelsportspecialist van het Noorden. De naam zegt het al, we zijn gespecialiseerd en dat houdt in dat we net even dat beetje meer kennis hebben dan de gemiddelde dierenspeciaalzaak. Tenminste, daar doen we flink ons best voor, want we doen dit vooral uit passie voor de hobby en de dieren. Vanuit onze interesses zorgen we ervoor dat we zo goed mogelijk op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. En aangezien niet iedereen dezelfde interesses heeft, hebben we het geluk dat we elkaar goed aanvullen binnen het team. Lees hieronder wie er bij ons werken en waar zijn of haar kwaliteiten liggen!

Frits_kuiper_2021
Willem jan Kuiper - Frits Kuiper Groningen
Willem-Jan Kuiper

Ik ben de derde generatie binnen het bedrijf. Van jongs af aan loop ik mee in het bedrijf naast mijn toenmalige financiële baan. In 2016 heb ik besloten daarmee te stoppen en mij volledig te richten op het bedrijf dat mijn opa in 1947 oprichtte. Tegenwoordig ben ik (meer dan) fulltime druk met dit fantastische familiebedrijf.

Zelf ben ik zeewaterfanaat en wil ik hier zoveel mogelijk over weten. Ik ben dan ook een trotse bezitter van een Red Sea Reefer 450. Daarnaast vind ik het ook lekker om met mooi weer het water op te gaan en een hengeltje uit te gooien. Daardoor ben ik geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op hengelsportgebied.

Heeft u een vraag en stelt u hem via Facebook of de mail? Grote kans dat u van mij antwoord krijgt!

2e
Fred Kuiper

Op mijn 15e ben ik bij het bedrijf, dat mijn vader in 1947 opstartte, ingestapt. Dat was iets wat in die tijd heel vanzelfsprekend was.

Inmiddels sta ik al meer dan 55 jaar met veel plezier in de zaak. Geen dag is hetzelfde en je bent altijd met mensen bezig die van hun hobby genieten. Ik vind het dan ook fijn dat ik mensen kan helpen om hun hobby te optimaliseren.

In de zomer ben ik veel in mijn vrije tijd aan het vissen. Hengelsport is dan ook mijn specialisme, maar u kunt natuurlijk bij alles op het gebied van aquaria, terraria en hengelsport bij mij terecht. Ik heb de techniek in de loop der tijd zien ontwikkelen en daardoor kan ik u ook goed adviseren over de juiste producten en onderdelen die momenteel te verkrijgen zijn.

Arnoud
Arnoud Stollé

Hallo allemaal! Mijn naam is Arnoud. Op mijn 10e kreeg ik mijn eerste aquarium met Chinese danio’s, luipaard danio’s en een plecostomus. Pas op mijn 12e mocht ik van mijn moeder alleen naar Frits Kuiper Groningen fietsen, waar ik sindsdien vaste klant ben. Het is dan ook super leuk dat ik vanaf 2019 onderdeel mag uitmaken van het gezellige team!

 In de loop van de jaren heb ik enorm veel kennis en ervaring opgedaan, met betrekking tot het houden van aquaria. Ik beschouw mezelf niet als specialist op een deelgebied van het aquarium houden, wel heb ik een brede kennis over al deze deelgebieden. Verder mag ik me graag bezig houden met de laatste trends en ontwikkelingen op aquariumgebied. Het leukste aan de hobby, vind ik kennis delen met mede hobbyisten en met ze te mogen meedenken.

Dus spreek me snel aan in de winkel, dan kunnen we elkaar wat leren!

Tessa
Tessa Schonewille

Ik besloot om van mijn passie mijn toekomstige werk te maken en ben zo begonnen aan dierenverzorging niveau 3. Inmiddels heb ik mijn diploma op zak en ga ik verder als werknemer bij Frits Kuiper.

Ik ben van kinds af aan al gefascineerd over allerlei dieren en keek ook met plezier naar alle leuke documentaires op Discovery Channel over verschillende diersoorten en hun leefsituatie (ik geniet hier nog steeds van).

Ik heb momenteel drie katten en drie aquaria met allerlei zoetwatervissen.

Ik ben ooit begonnen met goudvissen en een roodwangschildpad waar ik jaren plezier van had. Wie weet in de toekomst nog een terrarium met eventueel wimpergekko’s of een koningspython. 

Ik hoop dat ik zo veel mogelijk kennis opdoe en u met veel plezier kan helpen in de winkel 🙂

Bart
Bart Feeburg

Hey! Mijn naam is Bart Feeburg en sinds half mei 2021 werkzaam bij Frits Kuiper op de afdeling webshop en (social) media. Ik heb alweer lang geleden mijn opleiding MultimediaDesign afgerond en sindsdien weet ik dit op allerlei manieren toe te passen. Ik doe veel met fotografie en video’s maken zoals muziekclips, bruiloft films en leuke bedrijfsvideo’s en/of fotograferen van live-events en portretten. Daarnaast ben ik al sinds mijn negende muzikant (drummer). Ik heb in verschillende bands gespeeld en tegenwoordig blijft het bij het spelen in een marching band en een bluesband.

Nu hoop ik kennis toe te passen in en rond de vissen van Frits Kuiper!

foto finn
Finn Wessemius

Hoi! Mijn naam is Finn en ik ben een zoutwater liefhebber. Sinds 2020 zit ik dankzij mijn zus in de aquariumwereld waar ik niet genoeg van kan krijgen. Ik ben met zoetwater begonnen en al vrij snel overgestapt naar zoutwater. Dit omdat ik van jongs af aan al erg graag naar de zee ging om daar te zoeken naar krabbetjes en zeesterren. Ik was niet weg te houden van de zee. Daarnaast kan ik uren kijken naar de verschillende karakters van vissen en of aquarium bewoners. Ik heb een 60liter zee water nano bak staan en een zeewater reefer 250. Al met al ben ik een grote dierenliefhebber.

Sinds december 2022 behoor ik tot het team van Frits Kuiper en ben ik verantwoordelijk voor de verzorging en verkoop van de dieren in de winkel. Daarnaast help ik mee op de backoffice en doe ik de social media posts en pak ik de webshop orders in.

Heb je vragen over zoet- en of zoutwater aquaria? Aarzel dan niet en vraag maar raak.

Anouk Nijboer - Frits Kuiper Groningen
Anouk Nijboer
Hoi! Ik ben Anouk. Ik ben 23 jaar en heb de opleiding dierverzorging gedaan op het Nordwin College in Leeuwarden. Na bij verschillende bedrijven gewerkt te hebben, mag ik nu het team hier versterken.
 
Ik heb dieren vanaf jongs af aan al leuk gevonden en mocht na lang zeuren eindelijk een aquarium. Daar zaten dan een paar platy’s in. Maar één aquarium was niet genoeg en ondertussen heb ik drie aquariums staan. Een garnalenbakje, een zwartwater biotoop en een gezelschapsbak. Ik hoop er binnenkort een terrarium met gifkikkers aan toe te voegen.
Als je in de winkel bent, help ik je graag met al je vragen over zoetwatervissen.
WhatsApp Image 2022-11-15 at 2.47.05 PM
Kees Bakker

Hallo aquaria-en terrarialiefhebbers, ik ben Kees.

Mijn liefde voor dieren begon op vroege leeftijd al door de boerderij van mijn ouders waar ik ben opgegroeid. Hier heb ik vooral een liefde voor zoogdieren gekregen en deze is pas op mijn opleiding uitgegroeid naar een liefde voor ook aquarium-en terrariumdieren.

Ik heb zelf op het moment de grootste liefde voor reptielen en heb zelf dan ook meerdere slangen. Maar ondertussen weet ik ook veel over de vissen in onze winkel. Verder heb ik zelf ook een volière met valkparkieten, grasparkieten en zebravinken. Ook heb ik zelf nog een aantal schapen. 

Ik hoop je snel in onze winkel te zien.

dion
Dion de Vreeze

Hoi! Mijn naam is Dion de Vreeze, 26 jaar oud. Ik studeer aan het Terra MBO Groningen. Opleiding Zelfstandig Dierenverzorger Niveau 3

Als kind was ik al veel bezig met dieren. Ik was dan ook veel buiten te vinden  bij de vijver. Ik had zelf ook twee vijvers. 1 vijver voor goudvissen en 1 vijver voor Europese Koi’s.

Hierdoor heb ik meer ervaring met vijvers dan met aquaria, maar ik ben goed op weg om mijn kennis uit te breiden. 

Ik loop stage van 12-02-2024 t/m 19-04-2024. In deze periode help ik je graag en help je mij ook weer om ervaring op te doen.

Hopelijk tot snel in onze winkel van Frits Kuiper.

Eerlijk en deskundig advies

online en offline

Fysieke winkel

Geen anonieme webshop

Frits Kuiper TV

Unboxen, tips en tricks, how to

Selecteer een Afleverpunt

4.7
Gebaseerd op 768 beoordelingen
powered by Google
js_loader