Shopping Cart

Onze partners

Frits Kuiper Groningen werkt alleen samen met het allerbeste wat er op het gebied van Aquaria en Terraria voor handen is. Zodat wij de mooiste, gezondste en meest verantwoordelijke manier kunnen instaan voor de levering van uw aquarium- en terrariumdieren.  Wij werken hoofdzakelijk volgens de richtlijnen van het LICG

Dierenwelzijn staat hoog in ons vaandel. Met zorg en specialisatie adviseren wij je zo goed mogelijk, zodat jij en je huisdieren een zo gelukkig mogelijk bestaan krijgen. Wij hanteren de richtlijnen van het LICG, een platform gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek rondom dierenwelzijn. Mocht je je afvragen welke eisen de meest voorkomende vissen en reptielen stellen aan hun huisvesting en verzorging? Neem dan een kijkje op de website van het LICG.

Onze partners

logo_ruinemans group frits kuiper groningen

Ruinemans Group : Partner voor de dierenspeciaalzaak.

Sinds 1955 weten kleine en grote retailers ons te vinden als het gaat om topkwaliteit vissen. Door onze lange ervaring hebben wij grote kennis verworven met het importeren en exporteren van tropische vissen. Onze vissen importeren wij uit 25 landen, o.a. de VS, Brazilië en Azië. Ruinemans hanteert een strikte kwaliteitsstandaard zodat wij u de beste kwaliteit en service kunnen geven.

Ruinemans is tevens de producent van RUTO diepvriesvoer en levert naast aquarium planten ook voedseldieren voor reptielen. Sinds 2020 is hier het hele assortiment van Landman Hoevelaken aan toegevoegd, met name bekend van het enorme assortiment hondenkauwsnacks. Zo is een totaal leverancier voor de dierenspeciaalzaak ontstaan welke kwetsbare zaken als vissen, planten, diepvries en levend voer met eigen vervoer bezorgd.

Alle vissen, planten en ander producten die u op deze pagina’s ziet zijn daadwerkelijk op voorraad. Onze voorraadaantallen en soorten worden iedere 30 minuten geactualiseerd.

Een kijkje nemen op de site van Ruinemans? Klik hier
logo_de jong marinelife frits kuiper groningen

De Jong Marinelife

De Jong Marinelife is Europa’s grootste leverancier op het gebied van zeeaquaria. Bevoorraad aquariumspeciaalzaken en publieke aquaria. Met 60 jaar ervaring in de aquarium business kun je op ze vertrouwen. Zij onderscheiden zich door het ruime assortiment en de kwaliteit die ze leveren. Met een ongeëvenaarde constante voorraad van meer dan 25.000 dieren in 1000 verschillende soorten.

Alle dieren bij De Jong Marinelife zijn volledig geacclimatiseerd en vrij van ziektes of parasieten. Dit maakt dat ze gezonde dieren leveren in een perfecte conditie.

Ze importeren van meer dan 55 verschillende leveranciers wereldwijd, die garant staan voor een constante aanvoer en een zeer gevarieerd assortiment aan zeeleven.

Neem ook een kijkje op de site van onze zeewaterleverancier, klik hier.
de jong marinelife

Reptilia is in 1989 opgericht. De eerste fase bestond uit verkoop aan particulieren. In 1992 werden de activiteiten uitgebreid met een afdeling groothandel. In 1997 werd de aanvang gemaakt met Europese distributie. Sindsdien verzorgt Reptilia de importen voor diverse importeurs binnen de grenzen van de Europese Unie.


Reptilia is Nederlands distributeur voor Zoo Med Labarotories Inc. Tevens is zij Europees distributeur van Miner-All.

Benieuwd wat voor reptielen wij allemaal kunnen leveren? Neem hier eens een kijken op de site van onze leverancier.

Logo_LICG_frits kuiper groningen

LICG – Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren

Veel mensen willen een huisdier, want dat is leuk en gezellig. Maar weet je wel wat zo’n dier nodig heeft? En, zo nee, hoe kom je daar dan achter? En is alle informatie die je krijgt wel 100 procent betrouwbaar? Je ziet, voordat je met een gerust hart een huisdier kunt aanschaffen moeten er nogal wat vragen worden beantwoord. Het LICG kan je daar uitstekend bij helpen.

Het LICG is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Zij geven objectieve en betrouwbare informatie over het verantwoord kopen en houden van huisdieren, zodat je keuzes kunt maken die het welzijn van huisdieren ten goede komen. Daardoor dragen wij allen bij aan een beter dierenwelzijn in Nederland.

Meer weten over je aquariumbewoners? Klik hier.

Meer weten over je terrariumbewoners? Klik hier
licg frits kuiper groningen
Eerlijk en deskundig advies

online en offline

Fysieke winkel

Geen anonieme webshop

Frits Kuiper TV

Unboxen, tips en tricks, how to

Selecteer een Afleverpunt

4.7
Gebaseerd op 728 beoordelingen
powered by Google
js_loader