Shopping Cart

Route

Routebeschrijvingen naar Frits Kuiper Aqua- & Terraria: Vind de Snelste Weg

Door de langdurige afsluiting van de Vissersbrug kun je te maken krijgen met omleidingen en langere reistijden als je met de auto naar Frits Kuiper Aqua- & Terraria wilt. Om je bezoek zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we deze uitgebreide routebeschrijvingen samengesteld. Hier vind je de beste alternatieve routes en handige tips om zonder stress bij onze winkel te komen. Of je nu vanuit het noorden, zuiden, oosten of westen komt, wij zorgen ervoor dat je ons gemakkelijk kunt vinden. Blijf lezen voor gedetailleerde aanwijzingen en actuele verkeersinformatie, zodat je altijd voorbereid op pad gaat naar Frits Kuiper Aqua- & Terraria.

Routebeschrijving Frits Kuiper

Omleidingsroute Omdat de Vissersbrug eruit ligt, is het lastig om Frits Kuiper te bereiken per auto als je vanuit de westkant van Groningen komt. Maar zoals jullie gewend zijn van Frits Kuiper Aqua- & Terraria, helpen wij jullie graag verder. (voor fietsers en wandelaars komt er een tijdelijke brug)

Er zijn een aantal routes die je kunt nemen:

Kom je via de Ring West, dan kun je het makkelijkste via Paddepoel, Eikenlaan en dan de Nieuwe Ebbingestraat, Schuitendiep en dan ben je al op de Noorderhaven.

Kom je vanaf de A28 of via de Paterswoldseweg, dan kun je bij de Westerhaven richting station rijden (dit is de officiële omleidingsroute). Volg de borden UMCG, dan kom je op de singels en kun je richting de Noorderhaven rijden richting de rechtbank.

Sta je al voor de afgesloten Vissersbrug, dan is het advies van Frits Kuiper om via het Noorderplantsoen te rijden, Wilhelminakade, rechtsaf direct na het plantsoen richting Oranjesingel, rechtsaf de Kerklaan die overgaat in de Grote Kruisstraat, bij de kruising ga je rechtsaf de nieuwe Kijk ‘n Jatstaat in of je rijdt nog één rechtdoor die dan overgaat in de Kleine Kruisstraat en je komt uit op de veel bredere Nieuwe Boteringestraat (vinden de meeste automobilisten wel zo prettig rijden. Bij de kruising met de Nieuwe Boteringestraat rechtsaf, richting de rechtbank waar je op de singels waar je altijd de auto wel kan parkeren en zo weer uitkomt bij Frits Kuiper Aqua- & Terraria.

En wat natuurlijk altijd ook heel goed werkt, is stel de Google navigatie in, deze heeft vaak de beste omleidingsroutes er al wel standaard in zitten. 

Eerlijk en deskundig advies

online en offline

Fysieke winkel

Geen anonieme webshop

Frits Kuiper TV

Unboxen, tips en tricks, how to

Selecteer een Afleverpunt

4.7
Gebaseerd op 767 beoordelingen
powered by Google
js_loader