Shopping Cart

Terraria

Klanten worden automatisch aangetrokken door onze terrariumafdeling. Het zijn mooie, fascinerende en wonderlijke beestjes die onze aandacht blijven trekken. We hebben ook in deze tak van sport genoeg kennis in huis om u zo goed mogelijk te adviseren en we hebben de mooiste dieren en producten in huis. Kortom; tijd voor een bezoekje!

Dieren

In de terraria-wereld worden veel soorten dieren gehouden. In onze winkel voeren we een klein assortiment met 10 terraria. Hierin wonen onder andere baardagamen, rattenslangen, schildpadden (zowel land als water) en luipaardgekko’s, de soorten waar over het algemeen de meeste vraag naar is. In de overige terraria wonen wat meer bijzondere soorten waarin wij een wisselend aanbod in hebben.

Zit er niet bij wat u zoekt, dan kunt u altijd op Reptilia, onze vaste leverancier, kijken wat zij op voorraad hebben. Ook hebben wij veel contacten binnen de terrariumwereld met onder andere thuiskwekers en andere leveranciers. Mocht het dus niet op Reptilia staan, laat ons dan weten wat u zoekt en wellicht kunnen wij via andere kanalen u het toch leveren. 

Kortom; wat u ook zoekt, wij doen er alles aan om u en uw nieuwe huisdier aan elkaar te koppelen, zodat jullie samen mooie herinneringen kunnen maken.

Wij hebben veel verschillende merken in ons assortiment, zoals te zien is op onze merkenpagina. Mocht u daarover vragen hebben? Stel ze dan gerust!

Producten

Of u nou een warmtelamp, een verwarmingsmatje of fogger zoekt, wij hebben het in huis! U kunt het terrarium het beste zo natuurlijk mogelijk inrichten. Daarvoor is goede verlichting, bodembedekking en decoratie onmisbaar. Sommige dieren houden nogal van goede schuil- en klimmogelijkheden. Een (nep)plant, mooi holletje of boomstronk kunt u daar goed voor gebruiken. 

1-2 keer per week krijgen wij levend voer aangeleverd. Krekels, sprinkhanen, buffalowormen, meelwormen, moriowormen, wasmotlarven, phoenixwormen, kakkerlakken/dubia’s, fruitvliegen, erwtenluis, golliwoog, springstaartjes en muizen, alles is te verkrijgen voor uw huisdier. 

Er zijn wat dat aangaat 1001 producten op de markt om het leven van uw huisdieren te veraangenamen. U zult versteld staan welke producten en mogelijkheden  er allemaal zijn. Kom daarom eens langs en werp een blik op onze mooie collectie reptielenproducten.

terrarium-techniek
terrarium

Terrarium advies op maat

Honderd mensen, honderd wensen. En dit zelfde geldt ook voor terrariumdieren. Ook voor een passend advies op het gebied van huisvesting, verzorging, de juistevoeding en ga zo maar door, bent je bij Frits Kuiper Groningen aan het juiste adres. 

Eerlijk en deskundig advies

online en offline

Fysieke winkel

Geen anonieme webshop

Frits Kuiper TV

Unboxen, tips en tricks, how to

Selecteer een Afleverpunt

4.7
Gebaseerd op 767 beoordelingen
powered by Google
js_loader