Shopping Cart

Verzendinformatie

Algemene verzendinformatie

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14:30 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

 • Verzending Nederland vanaf € 49,50 gratis* 
 • Verzending Nederland onder € 49,50 slechts 4,95* 
 • Verzending België vanaf € 99,90 Gratis* 
 • Verzending België onder € 99,90 slechts € 5,95*
 • Verzending Duitsland € 11,90*
 • Mogelijkheid tot afhalen in de winkel, betaling aan de kassa.
 • Bestellingen van € 5,00 of daar onder rekenen wij een kleine order toeslag van € 2,00. Deze toeslag is nodig om de kosten van verpakking en verzending enigszins te dekken waardoor we ook kleine bestellingen kunnen blijven aanbieden.

*M.u.v. Aquaria, terraria en producten met een afwijkende maat/gewicht: 

 • Voor het verzenden van aquaria/terraria (of pakketten boven de 50 kg) binnen Nederland berekenen wij € 80,- Deze producten/pakketten vallen buiten de gratis verzending. Deze worden verzonden op een pellet en worden geleverd tot aan de eerste drempel/deur of tot hoe ver de vervoerder met de pelletwagen kan en wil reiken. Bij eventueel weigeren of annuleren van de bestelling na verzenden wordt € 80,- administratiekosten in rekening gebracht.  
 • Voor klanten buiten Nederland komt hier nog een extra toeslag overheen voor de extra vervoerskosten.  De totale vervoerskosten voor deze pakketten bedraagt € 119,-
 • Aquaria/terraria worden geleverd op een pellet, met een speciaal transport. De pellet wordt tot aan de eerste deur geleverd, tot waar de route voor de pellet kar toe toe gangbaar is. Voor de aflevering dient er altijd iemand aanwezig te zijn voor het in ontvangst nemen van de bestelling, de vervoerder neemt hier over contact met je op over een bezorgmoment.

*Producten/pakketten zwaarder dan 15 kg, of langer dan 120 cm wordt altijd € 5,95 verzendkosten per pakket voor berekend bij verzending in Nederland (is het gewicht meer dan 25 kg wordt dit 2 pakketten, 2, € 5,95 enz. enz.), voor België zijn de verzenkosten voor een groot/zwaar per pakket € 11,95 per pakket dit i.v.m. de extra kosten voor het verzenden van deze producten. Bij afhalen betaald je dit uiteraard niet. Deze producten/pakketten vallen buiten de gratis verzending.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van GLS of PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Een voorkeur voor een bezorgdienst (GLS of PostNL)? Geef dit mee als opmerking bij je bestelling en wij gaan daar rekening mee houden.

 • Voor het laten bezorgen van je aquarium/terrarium met ons eigen vervoer is mogelijk tot 30km vanaf onze winkel, hier berekenen wij € 15,- starttarief + 0,75 per km vice versa. 
 • Vermelde levertijden/dagen zijn deze voor pakketten geleverd in Nederland. Bestel je vanuit België of Duitsland houdt dan rekening met 1 á 2 dagen extra voor de bezorging van het pakket.

Bestelt u verschillende producten met verschillende leveringstermijnen, dan wordt de complete order verzonden wanneer wij deze voor u geheel compleet hebben.Deze worden verzonden op een pallet en worden geleverd tot aan de eerste drempel of tot waar de vervoerder met de palletwagen wil reiken

Speciale aanwijzingen voor internationale verzending

Bij leveringen in het buitenland kunnen douanerechten, belastingen en andere kosten van toepassing zijn, die niet bij de aangegeven totale prijs inbegrepen zijn.

Betaalmethoden

 • iDEAL betaling voor onze Nederlandse klanten (selecteer uw bank)
 • Bancontact voor onze Belgische klanten

U dient handmatig via uw bank de overboeking te doen. Na ontvangst van de betaling, worden de producten verzonden.

U ontvangt na de bestelling een email met onze bankgegevens.

Uw bestelling kan na bericht van ons worden afgehaald en betaald in de winkel, neem je bestelbevestiging mee! U betaald geen verzendkosten. Heeft u deze wel afgerekend dan boeken wij deze binnen 5 werkdagen aan u retour. 

Betaal eenvoudig en veilig met je Paypal account.

Paypal betaling + 3,5% Paypal toeslag bij afrekenen.

Landen waarnaar verzonden wordt

België€ 5,95
Duitsland€ 11,90
Nederland€ 4,95
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
Eerlijk en deskundig advies

online en offline

Fysieke winkel

Geen anonieme webshop

Frits Kuiper TV

Unboxen, tips en tricks, how to

Selecteer een Afleverpunt

4.7
Gebaseerd op 767 beoordelingen
powered by Google
js_loader